Híreink

Bravúros teljesítményt nyújtottak az U19-es lányok Kecskeméten

Bravúros teljesítményt nyújtottak az U19-es lányok Kecskeméten

2018. november 23.

Az U 19-es lányok Kecskeméten folytatták a Torma Ágnes U 19 Bajnokságban.

Első ellenfelük a MAFC csapata volt, ahol a lányok az első játszmát elvesztették 25 : 14-re. Aztán jött a fordulat, jöttek a jó nyitások, nyitásfogadások és a második játszmát nagy küzdelemben  sikerült megnyerniük 26 : 24-re. A harmadik szett  is szorosra sikeredett, de akkor már jobban koncentráltak a lányok és így sikerült 25 : 20-ra nyerni. A negyedik játszma hozta a legnagyobb küzdelmet, ahol végig fej- fej mellett szerezték a csapatok a pontokat, de lányaink jól összpontosítva nyerték a játszmát 26 : 24-re és így a mérkőzést 3:1-re.  

Egy kis szünet után következett a Veszprém RC elleni mérkőzés. Az első játékrész szorosan alakult, ahol a lányok végig jól küzdöttek, de elég volt a hajrában két hiba, hogy a szettet a 25-23-ra a Veszprém nyerje. A második szettben sikerült felrázni a lányokat és végig vezetve, jó játékkal nyertek 25 : 29-re. A harmadik játszma is szorosra sikeredet.  Látszott a csapatokon a fáradtság, de nem kiengedve az előnyöket 25: 21-re ismét mi nyertünk. A negyedik játszmában aztán meglátszott a különbség a két csapat között. A lányok betartva az edzői utasításokat 25: 13-ra nyertek, ezzel együtt 3:1-re a mérkőzést. 

Tomanóczy Tibor: - Eredetileg egy győzelemmel számoltunk, de kettő sikeredett. A lányok többnyire megfogadták és betartották az utasításokat, így sikerült hozni a győzelmeket. 

Az U 19-ben szereplő játékosok: Horváth Aliz, Podlovics Réka, Hegyi Franciska, Csizma Szilvia, Kiss Sarolta, Szücs Katalin, Horváth Flóra, Büki Boglárka. Felkészítő edző Balázs Erik.

Szép volt lányok!

2018. november 23. ZTE RK 

JÁTÉKOSOK

KÖZÖSSÉG