Híreink

Azok az üresjáratok….

Azok az üresjáratok….

2018. január 10.

Az idei év első bajnokiján a Pénzügyőr SE junior fiataljaival mérkőztünk idegenben. A fiúk végig éles mérkőzésre késztették az első osztály előszobájában nevelkedő fővárosi fiatalokat. 

PÉNZÜGYŐR SE - ZTE RK 3:1 (-14, -19, 23 -21)

ZTE RK: Kiss G., Koós K., Bognár Á., Lesznyik K., Németh B., Göczi R., Légrádi Á. (liberó) csere: Horváth R., Gyenes Z. Edző: Domokos Lajos

Az első játszmában 10:10-ig nem tudott a két csapat elszakadni egymástól. Nem volt lendületes a játék, és bele-bele hibáztak mindkét oldalon. 15:13-as Pénzügyőr előny után egy nagyon rossz nyitásfogadási szériát produkáltunk és ez sajnos megpecsételte a szett kimenetelét. A második játszmában szinte lemásolták a csapatok az előzőt, annyi különbséggel, hogy most 20:19 után következett a leblokkolás. A harmadik játszma hozott felpezsdülést a mérkőzésbe, amikor 18:13-as Pénzügyőr vezetésnél már a nézők az ebéden kezdtek gondolkozni, és talán az ellenfél is, de a fiúk ezt másképp gondolták. Pár jó nyitás, és szép megoldás újból felpaprikázta csapatunkat és a lendület most kitartott a játszma végéig. A negyedik szettben hamar elhúzott a hazai csapat, de 23:16 után még egyszer megvillant a ZTE, amely 23:21-ig meg sem állt. Sajnos ekkor az igyekezet két rossz megoldást szült, és ezzel elúszott a játszma, és a mérkőzés. 

Domokos Lajos: - Összességében nem okozott csalódást a csapat egy sokkal képzettebb, és tudatosabban játszó együttes ellen. Ha az alapjátékban megszűnnek a megmagyarázhatatlan üresjáratok, ezeket a mérkőzéseket szerintem tudja hozni a csapat. Köszönjük a Pesten dolgozó, és tanuló egerszegieknek a biztatást.

2018. január 10. ZTE RK

JÁTÉKOSOK

KÖZÖSSÉG