Híreink

A fiatalok jó védekezése ellen nem volt ellenszerünk

A fiatalok jó védekezése ellen nem volt ellenszerünk

2019. október 30.

Évek óta az NB I –es csapatok U 21-es együttesei a felnőttek között mérettetik meg magukat. Az idei  NB II-es férfi röplabda bajnokságban csapatunk először találkozott ilyen utánpótlás együttessel. A dunaújvárosi fiatalok kevés esélyt adtak a fiúknak. 

ZTE RK: DSE Röplabda Akadémia 1:3 (-17, -17, 17, -13)  
Zalaegerszeg, Jv: Égi, Farkas 

ZTE RK: Gyenes Z., Bognár Á., Horváth R., Koós K., Molnár B., Németh B., csere: Légrédi Á. (liberó), Karamán Á., Kovács R., Paksy Á.. edzők: Domokos Lajos és Markó Gábor 

A dunaújvárosi csapat az első két játszmában szinte pontról-pontra megismételte a játékát, amiből sajnos csak több pontos hátránnyal tudtunk kijönni, és így csak futottunk az eredmény után. A vendégeket talán túlságosan magabiztossá tette az előny és a ZTE vezetése után siettették a befejezéseket, ami rosszul sült el és elvesztették a játékot. Az utolsó szettben agresszív nyitásokkal végül felőrölték csapatunk ellenállását.

Domokos Lajos: - Fiatal ellenfelünk nagyon jól védekezett. Sokszor az volt az érzésem, hogy nem is hatan vannak a pályán. Akárhogy támadtunk, szinte nem volt üres hely a pályán. Egy-egy pontért két-három támadást is ki kellett játszanunk. Amikor tanácstalanná váltunk, akkor ügyesen használták ki a nyitásaikat is. Gratulálok, sokan szép jövő előtt állnak!

A ZTE RK november 2-án a Sümeg vendégeként folytatja a bajnokságot. 

2019. október 29. ZTE RK

JÁTÉKOSOK

KÖZÖSSÉG